DITCH THE RAZOR - START TO LASER

zeg voorgoed vaarwel tegen ongewenste haargroei

De Milesman compact diodelaser is een medisch gecertificeerd ontharingstoestel goedgekeurd door de FDA, welke voldoet aan alle normen van veiligheid en doeltreffendheid. Het gepatenteerde VCSEL-systeem en de continue koeling met saffier geven de beste resultaten.

HOE WERKT DE LASERONTHARING?

De gekoelde kop van het laserapparaat wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onderaan de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ca. 2 weken voorgoed verdwenen is.

WIE KAN MET DE DIODELASER BEHANDELD WORDEN?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen. Er zijn echter een paar uitzonderingen: de laser reageert niet op grijze haren of donsharen, omdat deze geen pigment bevatten

WAAR LET JE OP TIJDENS DE BEHANDELING?

Met de Milesman laser hoef je jouw sessies niet te onderbreken tijdens de zomer. Het is voldoende om je 3 dagen voor en na de behandeling niet bloot te stellen aan de zon en altijd een goede zonnebescherming te gebruiken.

Tijdens de behandelingen is het niet toegelaten om te epileren of te waxen, je mag wel scheren.

Het gemiddelde aantal behandelingen voor definitieve laserontharing zijn ongeveer 6 tot 10 behandelingen. Afhankelijk van jouw lichaam kan dit meer of minder zijn. Een exacte hoeveelheid behandelingen kunnen we niet van tevoren bepalen.

Er zijn immers heel wat zaken die een invloed kunnen hebben op je haargroei:

  • Huidtype
  • Hormonen en fluctuaties in hormoonspiegels
  • Leeftijd
  • Conditie van de huid

Ook al weet je dus niet exact hoeveel sessies je nodig hebt, je betaalt maximaal 10 behandelingen. Nadien heb je recht op 2 gratis sessies en onderhoudsessies aan -50% op de geldende tarieven.