WHY LIE ABOUT YOUR AGE WHEN YOUR SKIN CAN DO THAT FOR YOU?

Venus Swan verstevigt gelaat, hals en lichaam

Huidverjonging en figuurcorrectie inéén! Met Venus Swan krijg je een strakker silhouet en een strakkere huid, minder rimpels en minder cellulitis. En dat allemaal zonder chirurgische ingrepen. Ontdek de spectaculaire resultaten van deze revolutionaire behandeling voor gelaat, hals en lichaam.

VERSTEVIGING VAN GELAAT, LICHAAM & HALS

Venus Swan is de toekomst van face & bodylifting. Het is een natuurlijke methode waar geen plastische chirurgie aan te pas komt: botox of liposuctie worden dus overbodig. Het toestel vermindert rimpels, verstrakt de huid, vermindert cellulitis, en laat lokale vetophopingen wegsmelten. Venus Swan is de top in huidverbetering en versteviging op specifieke plaatsen.

HOE WERKT VENUS SWAN?

Het toestel gebruikt een unieke en innoverende combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen. Venus Swan is pijnloos en uiterst veilig. Een behandeling duurt 30 tot 40 minuten, afhankelijk van de zone. Herstellen is niet nodig en na de behandeling kun je doen wat je wil.

Venus Swan is de enige technologie die je natuurlijke elastine en collageensynthese verhoogt via thermische, elektromagnetische golven. Naarmate de huid ouder wordt, maakt ze minder fybroblasten aanmaken. Dit zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel. Venus Swan reactiveert de aanmaak van deze fybroblasten en van nieuwe bloedvaatjes. Extra bloedvaatjes verbeteren de bloedcirculatie in de huid, de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof en de functie van de huidcellen. Daardoor wordt de huid steviger, elastischer en ziet die er jonger uit. Het effect van de Venus Swan is dus vergelijkbaar met een natuurlijke vorm van botox.

VOOR WIE?

-> Rimpels op het gelaat

-> Dubbele onderkin of slappe hals

-> Celullitis op benen, billen of buik

-> Verslapte billen

-> Hangende bovenarmen

-> Verslapping aan de binnenkant van de benen

-> Verslapte buik na zwangerschap

-> Verslapte huid op armen, buik, benen, decolleté

-> Vetophoping op de benen

-> BH-rolletjes op de rug