LET'S GET YOU THE BEST SKIN EVER

OPTIMALE HUIDVERNIEUWING TOT IN DE KERN VAN ELKE HUIDCEL

Door middel van chemische peelings die op korte termijn maximaal resultaat geven, zonder downtime.

De ideale oplossing voor huidproblemen zoals:
hyperpigmentatie, rosacea, fijne lijntjes en rimpeltjes, oneffen huidstructuur & grove open poriën, gevoelige huid, extreem vette huid…

HOE WERKT EEN CHEMISCHE PEELING?

Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit zuren. Elk zuur heeft unieke eigenschappen aangepast aan de huid. Zo zijn er peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen verminderen, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Voor elke huid is er een unieke, aangepaste peeling!

Dode huidcellen verstopt onze huid waardoor huidproblemen ontstaan. Chemische peelings hebben een enzymatische werking op die dode huidcellen waardoor deze sneller afschilferen, en zo de levende huidcellen zuurstof geven en stimuleren.

Zo wordt de celvernieuwing gestimuleerd om nieuwe en gezonde cellen aan te maken. Met deze soort peeling pakken we doeltreffend huidproblemen aan en verbeteren we de huidconditie.

COOL PEEL TREATMENT

De veilige en uiterst doeltreffende Cool Peel-technologie van Environ is een niet-invasie systeem met milde peelings die zich onderscheidt van diepe peelings.

Deze milde Cool Peels helpen de huid te regenereren zonder haar natuurlijke functies aan te tasten. Ze houden de integriteit van de huid intact, terwijl het zuur helpt de groeifactoren in de huid te stimuleren om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Ze worden in kuur geadviseerd voor de beste resultaten.

Deze Cool Peel-technologie werkt in synergie met de filosofie van Environ om een gezonde huid te creëren door haar te voeden met essentiële vitaminen en antioxidanten en haar te beschermen met een veilige zonberscherming.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling door gedurende minstens 3 weken van tevoren een vitamine A moisturiser te gebruiken.

DE RESULTATEN?

  • Egale huidstructuur
  • een stralend egale huid
  • verminderde hyperpigmentatie
  • fijne lijntjes en rimpels vervagen
  • Onzuiverheden aanpakken
  • Optimale hydratatie

Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.

Voor de beste en langdurige resultaten raden we aan om deze behandeling in kuur te doen.