WAKE UP & MAKE-UP

'jane iredale' KENNISMAKING MET DE PRODUCTEN INCL. TESTSESSIE

Twijfel je over jouw make-up routine of weet je niet goed wat te gebruiken? Dan kan je bij ons gratis & vrijblijvend terecht voor een testsessie om de producten te leren kennen en dan kijken we samen naar wat er best aansluit bij jouw huidtype en kleur.

JA, ik wil een gratis testsessie

WIMPERLIFTING

Bij deze behandeling worden de natuurlijke wimpers gelift. Dit gebeurt met siliconen pads waarmee elk wimperhaartje afzonderlijk wordt gelift.

De producten zijn 100% kwalitatief met een hoge dosering keratine in lotion 3, die doordringt tot in de wortels van het haar.

Het resultaat oogt natuurlijk en de wimpers worden optisch verlengd, waardoor je een open en stralende blik creëert.

Deze behandeling is voor iedereen geschikt en heeft een duurzaamheid van 6 tot 9 weken.

PERMANENTE MAKE-UP

Pure Shine heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van permanente make-up. Ben jij niet helemaal tevreden over de vorm van jouw wenkbrauwen & wil je hier graag een langdurige oplossing voor? Dan kan je kiezen voor permanente make-up. De juiste vorm zorgt namelijk voor een frisse, open blik. Samen gaan we de kijken welke vorm het best bij jouw gezicht past, welke kleur de beste keuze is & welke techniek we hiervoor zullen gebruiken. Eenmaal we dit uitgebreid besproken hebben gaan we over tot het plaatsen van de permanente make-up. Hiervoor werken wij enkel met de beste pigmenten die langdurig blijven en sterk gepigmenteerd zijn. Let wel op; net na de behandeling zullen uw wenkbrauwen donkerder kleuren dan wanneer deze genezen zijn, daarvan zie je een mooi voorbeeld op onderstaande foto’s. 

BROWS

Bij Pure Shine kan je verder ook terecht voor het shapen en kleuren van je eigen werkbrauwen. De juiste wenkbrauwvorm zorgt voor een mooie uitstraling. Bij het shapen van de wenkbrauwen gaan we kijken naar welke vorm het best bij jouw gezichtsvorm past.