LET'S GET TO KNOW YOUR SKIN

Wil jij graag resultaatgericht aan de slag met jouw huidverzorging? Dan is een huidanalyse een must! Het is de perfecte eerste stap om te weten te komen hoe jouw huidkwaliteit is & wat er zich allemaal afspeelt in de diepere huidlagen. Veel huidproblemen vormen zich in de diepere huidlagen en worden pas zichtbaar door de jaren heen. Met de huidanalyse kunnen we de huidproblemen gericht aanpakken en zelfs voorkomen.  

Met ons huidanalysetoestel maken we foto's van jouw huid in verschillende posities & lichtmodi die jouw huidkwaliteit haarscherp in beeld brengt. Daarbij kijken we onder andere naar pigmentatie stoornissen, huidschade door zonlicht, talgproductie, huidtextuur, huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping en ouderdomspigmentatie, vasculaire gebieden zoals couperose en Rosacea, gevoeligheid en bloedcirculatie, ...

.

Kom je voor de eerste keer langs? Boek dan zeker een 'meet & treat' behandeling in.

Tijdens de huidscan krijg je advies op maat over jouw huidkwaliteit en na afloop krijg je via mail een rapport met een overzicht, zodat je het nog eens kan doorlezen.

Aan de hand van deze scan kunnen we dan samen een behandelplan opstellen op maat van jouw huid en krijg je vrijblijvend advies over producten voor thuisgebruik.

Hierna gaan we dan over tot een eerste behandeling, aangepast aan de noden van jouw huid. Jouw eerste behandeling is altijd een Facial vitamin facial, boordevol essentiële vitaminen die jouw huid gezond, stralend en veerkrachtig maken. Bij deze behandeling leer je onze producten kennen en kijken we hoe jouw huid reageert op onze hoogwaardige producten.

Ben jij klaar voor een gezonde & stralende huid?