FILTERS ARE GREAT - GREAT SKIN IS BETTER

for your safety, ask for the blue one

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met een minimale hersteltijd. Dit kan met de SkinPen, een uniek medisch microneedling systeem.

De SkinPen heeft als enige microneedling systeem naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat. Met de komst van de SkinPen is microneedling veiliger, preciezer en doeltreffender dan ooit tevoren.

De naalddiepte kan zelf ingesteld worden en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan aangegeven.

De naaldjes van de SkinPen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en behouden gedurende de hele behandeling dezelfde scherpte en hardheid. Hierdoor behalen we maximale resultaten met een minimale downtime.

WAT DOET DE SKINPEN VOOR JOUW HUD?

De SkinPen maakt kleine microkanaaltjes (1600 per seconde, om precies te zijn) in de huid door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. Hiermee wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. Type 3 collageen is nodig om effectieve weefselstructuren in de huid aan te kunnen maken en te organiseren in het juiste tempo. Vervolgens wordt dit type collageen omgezet naar type 1 collageen, wat resulteert in het gewenste en langdurig resultaat zónder (onderhuidse) littekens. Collageen zorgt voor volume en stevigheid van de huid, terwijl elastine zorgt voor de veerkracht van de huid.

Het resultaat: de huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

WAT MAAKT DE SKINPEN ZO VEILIG?

Met de SkinPen ben je altijd verzekerd van een veilige behandeling van jouw huid. Een continu bewaakte vaste naalddiepte en 0% kans op beschadiging van de huid door perfectie in de naalden zelf. De mechaniek van de SkinPen zit namelijk in de verwisselbare kop en de naalddiepte kan op de cartridge zelf ingesteld kan worden. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld en is optimale veiligheid bij iedere behandeling opnieuw gegarandeerd. Bovendien beschikken de naaldcartridges over een veiligheidsmechanisme, dat ervoor zorgt dat elke naaldcartridge maar één keer gebruikt kan worden. De kans op kruisbesmetting (het overbrengen van andermans bloed en/of ziektes) is hierdoor 0%.

DE RESULTATEN?

  • BYEBYE grove poriën.
  • Een stralend, egale huid.
  • Verminderde hyperpigmentatie.
  • Littekens verdwijnen
  • de huid krijgt opnieuw volume.
  • Fijne lijntjes en rimpels vervagen.

de SkinPen werkt écht op alles tegelijk