"DE NATUURLIJKE PERFECTIE"

Resultaatgerichte anti-ageing behandeling met het gepatenteerde collageendradenmasker van DS V-LINE.

Het is de ideale behandeling voor iedereen die het aanzien van fijne lijntjes en rimpels wil verminderen en over het algemeen een gezonde, glowing skin wilt.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DEZE BEHANDELING?

Door middel van een gepatenteerd stamcelserum en draden op basis gehydroliseerd collageen, die we met een bepaalde techniek in de huid sluizen gaan we de aanmaak van ons eigen collageen gaan stimuleren.

Collageen komt van het grieks: 'kolla' wat lijm betekent & '-gen' wat produceren betekent. "De lijm die je lichaam bij elkaar houdt"
Het is 1 van de structurele eiwitten en het meest voorkomende eiwit in ons menselijk lichaam, dat zorgt voor de elasticiteit en stevigheid.
Niet alleen onze huid, maar ook ons gewrichten, botten, spieren, kraakben, haren, nagels & bindweefsel bestaan uit collageen.


Vanaf de leeftijd van 25 jaar neemt de natuurlijke aanmaak van collageen steeds meer af.

Bij deze cosmetische behandeling gaan we dus met een bepaalde techniek collageendraden & een stamcelserum op basis van collageen, hyaluron, antioxidanten en peptides de huid in sluizen. Collageen op zich is een te groot molecuul om opgenomen te worden in de huid, maar door de combinatie van de producten in deze behandeling ontstaat er een biochemie en lossen de collageendraden op, waardoor ze opgenomen worden in de huid.

DE VOORDELEN?

-> Instant effect

-> Geen downtime

-> Geen gebruik van naalden

-> Pijnloos

-> Glowing skin

-> Huid wordt steviger, zachter, jonger, fijne lijntjes en rimpels worden als het ware opgevuld, met behoud van de flexibiliteit van de huid.


Om een optimaal effect te verkrijgen is een kuurverband van 3 behandelingen aangeraden. Zo behoud je het effect van de behandeling 3 tot 6 maanden.

DE RESULTATEN?