FOCUS ON YOUR SKIN CONDITION

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.

Hoe werkt de DF-technologie van Environ?

Het toestel maakt gebruik van 2 technieken; sonoforese en electrische stroom.

Door deze twee te combineren zorgen we er eigenlijk voor dat het serum die we gebruiken voor uw huidnoden tot 40 keer beter inwerkt.

Om het simpel uit te leggen: Enerzijds maakt de sonoferese-technologie 'openingen' in uw huidbarrière om de producten dieper te laten indringen, daar waar die het meest nodig zijn & anderzijds zorgt de elektrische stroom ervoor dat deze 'openingen' meer open gaan zodat het maximum aan actieve stoffen door kunnen dringen.

Onze focus-on treatments zijn mini facials van ongeveer 30 minuten waarbij we werken op een specifieke zone van jouw huid. Zo kunnen we doelgericht werken op een huidconditie en wordt deze meteen aangepakt.

  • FOCUS-ON FILLER TREATMENT: Ideaal om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.
  • FOCUS-ON FROWN TREATMENT: Ideaal bij kraaienpootjes en grenslijnen op het voorhoofd.
  • FOCUS-ON EYE TREATMENT: Zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.
  • FOCUS-ON TEXTURE TREATMENT: Intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: DF, Cool peel & microneedling helpen het aanzien van zachte littekens te verbeteren en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.
  • FOCUS-ON EVEN TONE TREATMENT: Unieke aanpak om pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

Deze behandeling wordt aangeraden in kuurvorm voor de beste resultaten.