YOU GLOW, INSIDE & OUTSIDE

Een behandeling die uw huid verjongt, hersteld en revitaliseert.

LED Fototherapie is gebaseerd op het principe dat levende cellen licht kunnen absorberen en daardoor positief of negatief beïnvloed kunnen worden. 

Terwijl we blootstelling aan licht vaak associëren met huidveroudering en –schade, heeft licht ook veel positieve invloeden op het lichaam. 

Voortdurende blootstelling aan UV-licht is zeer schadelijk, maar van gecontroleerde hoeveelheden (gefilterd) rood, blauw en onzichtbaar infrarood licht werd klinisch bewezen dat ze positieve effecten genereren.

HOE WERKT HET?

De behandeling bestaat eruit om de huid te ‘bestralen’ met lage hoeveelheden van dit goedaardig licht waardoor de celfuncties weer energie krijgen en verschillende celprocessen gestimuleerd worden met positieve effecten op de huid tot gevolg. 

Huidcellen met energie werken beter en herstellen sneller wat leidt tot een jongere, gezondere en stralende huid. Deze effecten zijn een natuurlijke reactie van de huid gelijkaardig aan de reactie van planten op de zon.

Natuurlijk is het zeer belangrijk om met het ‘juiste’ licht te werken.

ACNE

BLUE LIGHT

Voor de behandeling van acné.

Acné ontstaat door een verhoogde talgproductie, vernauwing van poriën, de invloed van bacteriën in de talgklieren, enzovoort. Dit licht gaat de Acné bacterie vernietigen waardoor de ontstekingen verminderen en de talgproductie in de huid afremt.

Anti-ageing

RED LIGHT

Rood licht heeft een positieve invloed op alle celonderdelen, de celvernieuwing verbetert, de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Rood licht verhoogt de natuurlijke vorming van ATP (celenergie), verbetert de bloedcirculatie met als gevolg betere aanvoer van zuurstof en betere afvoer van afvalstoffen.

Hierdoor heb je onmiddellijk zichtbaar resultaat; de huid ziet er gehydrateerd, gevulder en stralend uit.

REJUVENATING

NIR LIGHT

NIR (Infrarood) licht dringt het diepst door in de huid en heeft een zeer positief effect op het celmembraan van de huidcellen. Daardoor kunnen de cellen makkelijker voedingsstoffen opnemen en wordt de celcommunicatie geoptimaliseerd.

Het werkt in synergie met rood licht om huidverjongende resultaten te verbeteren. Deze helpt en versterkt de beschadigde/gevoelige huid en vermindert roodheid & irritatie, vermindert pigmentatie & stimuleert de aanmaak van elastine.

LED TREATMENT

Een ontspannende mini facial met LED therapie, die jouw huid energie geeft, herstelt en verjongt. Perfecte behandeling voor wie tussendoor een boost aan de huid wilt geven.

Deze behandeling is inclusief dubbele reiniging, exfoliatie, verwijderen onzuiverheden, epilatie wenkbrauwen, masker, serum, LED therapie, dag/nachtverzorging, SPF & lipverzorging