Wimperextensie

Als wimperstyliste heb ik een professionele opleiding gevolg en het certificaat behaald en werk ik met de hoogwaardige en natuurlijke producten van lashcreations en lash extend. Deze merken werken enkel met zijden kwaliteitsextensions Iedereen wil mooie, volle en lange wimpers.

Iedere ochtend is het een hele strijd om je wimpers zo vol en zo lang mogelijk te maken met mascara en de wimperkrultang. Nu is daar de oplossing voor: wimperextensions. Wimpertje per wimpertjes worden er zijde wimperextensions bevestigd met quickfusion lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van de echte te onderscheiden is.

Prachtige natuurlijke wimperverlenging

De gebruikte wimperextensionslijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Het duurt ongeveer 2 uur voor een set te plaatsen.

Het eindresultaat blijft gedurende ongeveer 6 weken zitten. Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper. Daarom is het aangeraden om na 2 à 3 weken je wimpers even te laten bijwerken. Dit neemt ongeveer een klein uurtje in beslag.
Heb je een vraag?

Contacteer me

Pure shine
Steenstraat 16
9630 Sint-Maria-Latem


Telefoon: +32 499 74 93 62


maandag: 9h tot 18h
dinsdag : 9h tot 22h
woensdag: 9h tot 18h
donderdag: 9h tot 22h
vrijdag : 9h tot 18h
zaterdag: gesloten
zondag: gesloten

*** op afspraak
Zoek ons op Social Media

Volg Ons